Anders Handel og Transport

Fik i påskens sol overrakt nøglerne til hans nye udlejningsbil.

Der er tale om en Scania S650 B8x2/*6 med fuld luft, GRSO925R OptiCruise automatgearkasse med koblingspedal, 650 hestekræfter, forstærket R885 bagtøj, fartpilot med active prediction, laminerede sideruder, Premium sædetype med luftaffjedring og sædeventilation i både chauffør og passager siden, 800-1.000 mm udtræksbar nedereste køje samt 700 mm køje oppe, en akselafstand på 5.150 mm, kaffemaskine, køleskab, opbevaringsrum, mikrobølgeovn og meget mere. tågelygte front, kurvelys, spot i frontgrill og på tag. Bilen er opbygget med JOABs nye Ecodrive kroghejs fra fabrik og hydraulisk udkørbar bagkofanger. Bilen er færdiglakeret fra fabrik i kundens farver.

Bilen er bl.a. udstyret med Chauffør pakken (Driver+), Opbevarings pakken (CR Soveførerhus+), Klima kontrol pakken og Infotainment pakken med Navigation, hvilket er med til, at gøre lastbilen ekstra lækker i kabinen. Bilen er ydermere udstyret med V8 sorte lædersæder med røde syninger.

I instrumenteringen ser du også et 7” farvedisplay med tripcomputer og høj opløsning samt et infotainment system på en 7” skærm med DAB Radio, navigation, Bluetooth og meget mere. Bilen har derudover også motor- og kabinevarmer.

Bilen har ydermere fået monteret bl.a. blitzlys, div. arbejdslys bag, ekstra positionslys i fronten, 220v omformer og fem LED-lygter i solskærmen.

Da kunden ønskede en komplet løsning fik Anders Handel og Transport samtidig leveret en brugt hænger, samt 2 containere i Hardox stål.

Og vi er ikke færdige med at tilpasse bilen til Anders handel og transport. Da Anders og chauffør syntes der manglede nogle skørter, så løser Nyscan også denne opgave.
Mere om dette følger senere

Bilen er udlejet af Kasper Rasmussen.��

Nyscan A/S ønsker Anders Handel & Transport et stort tillykke med bilen og takker mange gange for tilliden.