Salg af reservedele til lastbilen

Reservedele i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi fører blandt andet Scanias udvalg af originale reservedele, ombytningsdele og tilbehør – og så får du 12 måneders reklamationsret inklusiv dækning af følgeskader.

Vi kan også tilbyde andre anerkendte reservedele og tilbehør i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

I Nyscan lægger vi vægt på, at du som kører lastbilen kan få tilbehør, der gør din hverdag nemmere, mere sikker og mere behagelig. Derfor fører vi et bredt udvalg af tilbehør til lastbilen til dig som chauffør.

Til lastbilen fører vi bl.a. lygter, walkie-talkies, sædebetræk, måttesæt, rustfri pyntedetaljer, instrumentbeklædning i forskellige looks, trykluftshorn, kaffemaskiner, hjulkapsler og meget andet.

Og til dig personligt, har vi et stort udvalg af jakker, caps, nøgleringe, tasker, sengetøj, bælter, T-shirts, termokrus og meget andet.

Som gaveideer fører vi flere “børneting” som cowboyjakker og -bukser, T-shirts, legetøj og måske Danmarks største udvalg af Scania modellastbiler i str. 1:25 fra finske EMEK.

Scania Truck Gear er Scanias eget tøjmærke, der kombinerer kvalitet, komfort, design og funktion. I Nyscans Køge-afdeling finder du en velassorteret Scania Truck Gear-butik, hvor du kan se, føle og prøve det meste af Truck Gear-sortimentet.