Fokus på kvalitet og service siden 1967

Nyscan a/s har været en del af Scania-familien siden 1967 og har pr. 1. januar 2017 status af autoriseret Scania Servicepartner. Ud over service og reparation leverer vi originale reservedele, diagnose- og reklamationsarbejde mv. for hele Scanias brede program af tunge lastbiler.

I Nyscan a/s er vi mere end 100 engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder for størst mulig kundetilfredshed. Vores mål er at indfri – og helst overgå – dine forventninger, så du kommer igen og igen. Vi råder i dag over fire serviceanlæg for tunge lastbiler, påhængskøretøjer og tilhørende transportmateriel placeret centralt langs det sjællandske nord/sydgående og øst/vestgående motorvejsnet i hhv. Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing.

Ud over at være autoriseret Scania Servicepartner beskæftiger Nyscan a/s sig med levering af reservedele og tilbehør samt værksteds- og serviceydelser til alle mærker inden for lastbiler, trailere og andet transportmateriel samt opbygning, udlejning, vaskehaller, tankanlæg, kran- og hydraulikservice m.m.

Hos Nyscan a/s lægger vi vægt på vores kerneværdier Tryghed, Kvalitet og Respekt. Vores medarbejderes engagement og respekt for disse værdier er afgørende for vores evne til at optræde som en værdig samarbejdspartner i øjenhøjde med vores kunder, leverandører og andre interessenter.

Kvaliteten og miljøet er i centrum hos Nyscan a/s. Vi ved, at vores kunder er afhængige af, at deres køretøjer kan køre problemfrit uden uforudset stilstand. Vores ledelsessystem er derfor certificeret efter både ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 og lever således op til standardernes krav til både kvalitet og miljø. Derudover er vi som autoriseret Scania Servicepartner certificeret efter Scania DOS4, så vi er klar til at yde den bedste service og opbakning til vore kunder.

Nyscan a/s er med dig hele vejen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.