Om NYSCAN  A/S

NYSCAN A/S har spillet en vigtig rolle for transportbranchen i Storkøbenhavn, på Midt- og Sydsjælland samt Lolland-Falster i mere end 50 år. NYSCAN har siden 1967 har været en del af Scania-familien og siden 1. januar 2017 haft status af aut. Scania servicepartner. Vi indgår i HEJ Gruppen, der foruden NYSCAN består af aut. MAN-forhandler HE Jørgensen A/S i Dalby på Midtsjælland, aut. IVECO-forhandler REA Erhvervsbiler A/S med vare- og lastbilforhandling i Næstved, Slagelse, Roskilde og København samt aut. DAF-servicepartner NYSCAN Trucks A/S med serviceanlæg i Køge.

NYSCAN er Scania værkstedsservice på vores tre store lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing samt hydraulikservice fra vores kran- og hydraulikafdeling i Køge. Vi beskæftiger i alt ca. 60 medarbejdere. Ud over vores Scania serviceydelser leverer vi reservedele, salg, service og reparation af trailere og hejselad, udlejning af lastbiler, dieseltankanlæg, kran- og hydraulikservice mm.

Kvaliteten er i centrum i alt, hvad vi gør. Vores kunder er afhængige af, at deres køretøjer kan fungere problemfrit og uden uforudsete driftsstop. I kraft af vores certificerede kvalitets- og miljøstyringssystemer ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 er vi i stand til at yde den bedste service over for vores kunder. I NYSCAN er vores kerneværdier Tryghed, Kvalitet og Respekt. Alle medarbejderes engagement og generelle respekt for disse værdier er bærende for NYSCANs evne til at optræde som en værdig samarbejdspartner for transportbranchen.