Poul Fjellerup Hansen

Har netop fået overrakt nøglerne til hans nye udlejningsbil. 🚛

Der er tale om en Scania R500 A6x2 med hydraulik, fuld luft, GRS905 OptiCruise automatgearkasse, 500 hestekræfter, fartpilot med active prediction, laminerede sideruder, Premium sædetype med luftaffjedring og sædeventilation i chaufførsiden og klapsæde i passagersiden, , 800-1.000 mm udtræksbar nedereste køje samt 700 mm køje oppe, en akselafstand på 3.150 mm, kaffemaskine, opbevaringsrum og meget mere. spot monteret i taget, tågelygte front, kurvelys og spot monteret i frontgril. Bilen har R885 bagtøj.

Bilen er bl.a. udstyret med Chauffør pakken (Driver+), Opbevarings pakken (CR Soveførerhus+) og Infotainment pakken med Navigation, hvilket er med til, at gøre lastbilen ekstra lækker i kabinen.

I instrumenteringen ser du også et 7” farvedisplay med høj opløsning samt et infotainment system på en 7” skærm med DAB Radio, navigation, Bluetooth og meget mere. Bilen har derudover også 6 kw motor- og kabinevarmer.

Bilen har ydermere fået monteret bl.a. fuld alu. afdækning, sidekamera til bred last – kameraerne kan skydes ud via en kontakt i kabinen. Stor galge med indbyggede skabe i begge sider, ildslukkere og 4 arbejdslygter, dobbelt baglygter, lygteskinne under top spoiler med indbygget positionslys, blitzlys og arbejdslygter samt 4 blitzlygter i front. 💡

Bilen er udlejet af Kasper Rasmussen.

Nyscan A/S ønsker Poul Fjellerup Hansen et stort tillykke med bilen og takker mange gange for aftalen.