Fleksibel lastbiludlejning

Spidsbelastning, sæsonudsving, ændret kørselsbehov eller tilbudsgivning på nye opgaver kan pludselig medføre, at din eksisterende vognpark ikke er tilstrækkelig. Så kan leje af en eller flere lastbiler være den helt rigtige løsning.

Nyscan Udlejning står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for ekstra transportkapacitet. Vi tilbyder udlejning af flere forskellige typer lastbiler i perioder fra én til 96 måneder. Når du lejer gennem Nyscan Udlejning, får du altid en nyere, velholdt og driftssikker lastbil til rådighed. Inkluderet i lejen er vedligeholdelse og evt. reparationer ved normal drift. Dæk kan indgå i lejen efter nærmere aftale. Vores udlejningslastbiler er desuden dækket 24 timer i døgnet af vores nødservice, der står klar med kvalificerede medarbejdere overalt i Europa, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Kontakt din lokale Nyscan-konsulent for at høre mere om mulighederne for at styrke fleksibiliteten og konkurrenceevnen i din forretning.

Ny Scania CR20H R500 6×2 med hydraulik, på lager til udlejning.

Indvendigt er den udstyret med Chauffør pakke, opbevaringspakke, infotainment pakke, klimakontrol pakke og læderrat. Udvendigt er den opbygget med fuld aludørk og 2-strengs hydraulik-anlæg.

Kontakt salgsafdelingen for yderligere information.

Claus Boutrup Nielsen
Servicesælger

+45 92 82 19 04
cbn@nyscan.dk