Fleksibel lastbiludlejning

Spidsbelastning, sæsonudsving, ændret kørselsbehov eller tilbudsgivning på nye opgaver kan pludselig medføre, at din eksisterende vognpark ikke er tilstrækkelig. Så kan leje af en eller flere lastbiler være den helt rigtige løsning.

Nyscan Udlejning står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for ekstra transportkapacitet. Vi tilbyder udlejning af flere forskellige typer lastbiler i perioder fra én til 96 måneder. Når du lejer gennem Nyscan Udlejning, får du altid en nyere, velholdt og driftssikker lastbil til rådighed. Inkluderet i lejen er vedligeholdelse og evt. reparationer ved normal drift. Dæk kan indgå i lejen efter nærmere aftale. Vores udlejningslastbiler er desuden dækket 24 timer i døgnet af vores nødservice, der står klar med kvalificerede medarbejdere overalt i Europa, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Kontakt din lokale Nyscan-konsulent for at høre mere om mulighederne for at styrke fleksibiliteten og konkurrenceevnen i din forretning.

Hos Nyscan A/S tilbyder vi udlejning i flere forskellige størrelser, typer af lastbiler og med forskellige opbygningsmuligheder til at dække dine ønsker og behov.

Når du lejer hos Nyscan sikrer vi dig tryghed og gennemsigtighed, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, der er vigtigst – nemlig din egen forretning. Ydermere har vi altid en nyere, velholdt og driftssikker lastbil til rådighed, har vi ikke – er vi altid behjælpelige med at finde den rette lastbil til dig.

Vores udlejning er den perfekte løsning til dig, som gerne vil have et nemt overblik over dine udgifter, eller hvis du oplever en periodisk højere efterspørgsel på dine serviceydelser fra dine kunder, hvor det ikke er nødvendigt at skulle ud, og investere i flere nye lastbiler.

Steen Pedersen
Salgskonsulent

+45 40 18 48 55
sp@nyscan.dk