NYSCAN er Scania værkstedsservice på vores tre store lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing samt hydraulikservice fra vores kran- og hydraulikafdeling i Køge. Ud over vores Scania serviceydelser leverer vi reservedele, salg, service og reparation af trailere og hejselad, udlejning af lastbiler, dieseltankanlæg, kran- og hydraulikservice mm.
Nødservice

Landsdækkende nødservice 24/7

Hos Nyscan er vi altid klar til hurtig udrykning hvis du skulle få brug for assistance. Det gælder også ude for vores normale åbningstider. Vi er en del af Scanias europæiske nødservice, Scania Assistance, som betyder vi står klar 24 timer i døgnet og vi vil gøre alt for at få dig hurtigt ud på landevejen igen.

Nyscan Plus 24 nødservice:
Tlf.: 5667 1990

Landsdækkende Scania Assistance nødservice:
Tlf.: 3332 7044

Vores afdelinger i Køge, Vordingborg og Sakskøbing er alle udstyret med servicevogne, der er forsynet med værktøj og udstyr der kan klare de fleste nedbrud og vores mekanikere har den erfaring der skal til for at du kommer hurtigt og sikkert videre.

Få et godt tilbud
Dæk

Service og udskiftning af lastbildæk

Vores dækservice hos Nyscan tilbyder en totalløsning, som inkluderer salg, levering, montering og komplette dækaftaler. Vi samarbejder med nogle af de absolut bedste dækleverandører på markedet, hvilket betyder at du altid vil få et high end product, til konkurrencedygtige priser. Vores stab består af veluddannede og kompetente medarbejdere, som hurtigt får dig videre når du har brug for det.

Hos Nyscan tilbyder vi dækløsninger fra en række dækproducenter, bl.a. Bridgestone, Continental, Good Year, Michelin og Yokohama. Derudover også produkter fra Barum, Firestone, Dunlop, Sava, Fulda og Vulkan. Vi lagerfører et bredt sortiment til både for-, træk- og boogieaksler, samt påhængsvogne, sættevogne m.fl. i alle størrelser, til omgående levering og montering. Søger du specielle dæk, hvad angår mærke eller størrelse, så klarer vi også det hurtigt og effektivt.

Skulle uheldet være ude, så du ikke har mulighed for at køre til værkstedet, kan vi komme til dig i vores servicevogn som kører både dag og nat, alle ugens dage. Vores nødservice kan kontaktes på tlf. 92829242.

Dækservice tilbydes hos Nyscan i Køge, Vordingborg og Sakskøbing. Kontakt din nærmeste Nyscan-konsulent for nærmere information.

Få et godt tilbud
Drift

Flådeadministration og drift

Når det gælder service, reparation og overvågning af din lastbil eller lastbilflåde, kan Nyscan tilbyde dig flere former for flådeadministration til faste og konkurrencedygtige priser. Ud over at få en overskuelig driftsøkonomi får du også frigjort mere tid, så du kan koncentrere dig om at passe din forretning og dine kunder, mens vi passer din vognpark. Alle nye Scania er standardudrustet med Scania Communicator kommunikationsenhed, der giver mulighed for løbende overvågning af alle vigtige driftsdata. Scania Communicator kan eftermonteres på de fleste ældre Scania samt mange lastbiler af andre mærker, så du kan få overblik over hele din lastbilflåde, også selv om den består af flere forskellige mærker. Med løbende overvågning af bl.a. kørestrækning, køre/hviletid, brændstofforbrug, tomgangskørsel, antal hårde opbremsninger og gearskift mm. får du alle muligheder for at optimere driften af dine køretøjer og følge op på chaufførernes kørestil. Det giver lavere brændstofforbrug, mindre slitage og færre skader til gavn for din bundlinje.

Kontakt Nyscan for en snak om, hvordan vi kan forbedre din driftsøkonomi ved helt eller delvist at påtage os det tekniske ansvar for din vognpark.

Få et godt tilbud
Trailer service

Service af sættevogne og påhængsvogne

Hos Nyscan tilbyder vi Full Service af dine sættevogne og påhængsvogne. Vores afdeling i Vordingborg har specialuddannede trailermekanikere der konstant holder sig opdateret, når det kommer til udvikling og teknologi i trailerbranchen. Vi tilbyder services lige fra almindelig vedligeholdelse, reparationer, klargøring til syn, bremseprøver, reparation af presenninger/auto presenninger, fejlfinding og reparation af Wabco og Knorr bremsesystemer, reparation af hydrauliksystemer til udskiftning og svejsning af tipkasser. Vi har også plastic, værktøjet og de rigtige folk til at udskifte, når din tipsættevogn trænger til nyt ”indtræk”

Vi er desuden lagerførende af et større udvalg af reservedele og servicekomponenter til sættevogne og påhængsvogne på alle vores anlæg. På vores øvrige Nyscan-anlæg kan du selvfølgelig også få udført reparationer og vedligeholdelse af dine sættevogne og påhængsvogne på et højt niveau.

Få et godt tilbud
DAKO

DAKO terminaler hos Nyscan

Med et DAKO-abonnement hos ITD (International Transport Danmark) kan chauffører selv tømme deres førerkort og tachograf-data hos Nyscan. Vi råder over en DAKO-terminal på alle tre Nyscan-anlæg, og man behøver ikke at være kunde hos Nyscan for at bruge DAKO-terminalerne. Alle er velkomne til at benytte denne service.

Dog er det en forudsætning, at hvert enkelt førerkort på forhånd er oprettet hos ITD. Anvisning i brug af terminalerne fås, når man tegner abonnementet hos ITD. Yderligere oplysninger om ITD’s DAKO-abonnement fås på:

ITD’s DAKO-abonnement

og på tlf. 7430 3353.

Få et godt tilbud
Tankanlæg

Døgnåbne tankanlæg

Hos Nyscan i Køge kan du tanke brændstof til din lastbil på det største tankanlæg øst for Storebælt. Du kan vælge mellem Ok, YX, CircleK eller IDS/Q8 som leverandør. I Vordingborg er YX repræsenteret, tankanlæggene har åbent døgnet rundt,

Få et godt tilbud
Lifte

Serviceaftaler for lifte

Alle typer lifte, som er monteret på en lastbil, trailer, varebil eller bus, skal tjekkes mindst én gang om året ved et lovpligtigt lifteftersyn. Det kan du få klaret i alle Nyscans tre afdelinger, hvor veluddannede og kompetente medarbejdere står klar med de rigtige kompetencer og værktøjer. Nyscan er autoriseret servicepartner for Zepro Danmark og Bär Cargolift i alle afdelinger, og ud over de to mærker kan vi også udføre lovpligtig eftersyn og reparationer på alle andre liftmærker.

Når eftersynet er foretaget og eventuelle nødvendige reparationer er udført, får du en erklæring på, at lifteftersynet er gennemført, og at liften er sikkerhedsmæssigt i orden. Desuden påsætter vi et klistermærke på liften, som fortæller, af hvem og hvornår liften har fået udført det lovpligtige eftersyn.

Nyscan kan tilbyde en skræddersyet vedligeholdelsesaftale på alle typer lifte, uanset på hvilken type køretøj liften er monteret.

Vi leverer tre forskellige typer aftaler opdelt som hhv. bronze-, sølv- og guldkontrakt. Følgende er opfattet på hver enkelte type kontrakt.

Bronze:

Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
Tegnes for minimum 12 måneder ad gangen.

Sølv:

Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
Kontrol af indvendige og udvendige kontakter samt spiralkabel.
Olie- og filterskift på motor hvert andet år.
Tegnes for minimum 24 måneder ad gangen.

Guld:

Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
Kontrol af indvendige og udvendige kontakter samt spiralkabel.
Olie- og filterskift på motor hvert andet år.
Udskiftning af startrelæ.
Udskiftning af alle liftslanger inkl. pakninger ved banjobolte hvert tredje år.
Udskiftning af slidruller ved tipcylindre hvert tredje år.
Tegnes for minimum 36 måneder ad gangen.

Med en serviceaftale på din lift sørger vi for at indkalde køretøjet i god tid i henhold til serviceplanen og de lovpligtige eftersyn, så du nemmere kan planlægge dine transportopgaver og minimere dyr stilstand.

Nyscan kan ligeledes tilbyde en reparationsaftale på alle typer lifte. Dermed slipper du for økonomiske bekymringer omkring større og mindre reparationer. Du kan koncentrere dig om din forretning, mens vi overtaget ansvaret for at holde dine køretøjer i topform, så du har maksimal rådighed over dem og kan optimere din kørsel og serviceniveau over for dine kunder.

Få et godt tilbud
Modulvogntog

Servicering af modulvogntog

Når man køre modulvogntog kan det være svært at få disse køretøjer serviceret uden at skulle sætte modulerne af. Dette har vi hos Nyscan taget højde for, da vi mener det er den bedste løsning for dig som kunde. Med dit modulvogntog køre du direkte ind på værkstedet, hvad end det er i vores afdeling i Køge, Vordingborg eller Sakskøbing. Ligeledes har vi en afdeling til sættevogne som kan servicere modulerne. Nyscan har stor erfaring i at reparere og servicere trækkere, forvogne, sættevogne, links og dollyer.

Få et godt tilbud
Reservedele

Salg af reservedele til lastbilen

Reservedele i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi fører blandt andet Scanias udvalg af originale reservedele, ombytningsdele og tilbehør – og så får du 12 måneders reklamationsret inklusiv dækning af følgeskader. Vi kan også tilbyde andre anerkendte reservedele og tilbehør i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

I Nyscan lægger vi vægt på, at du som kører lastbilen kan få tilbehør, der gør din hverdag nemmere, mere sikker og mere behagelig. Derfor fører vi et bredt udvalg af tilbehør til lastbilen til dig som chauffør.

Til lastbilen fører vi bl.a. lygter, walkie-talkies, sædebetræk, måttesæt, rustfri pyntedetaljer, instrumentbeklædning i forskellige looks, trykluftshorn, kaffemaskiner, hjulkapsler og meget andet.

Og til dig personligt, har vi et stort udvalg af jakker, caps, nøgleringe, tasker, sengetøj, bælter, T-shirts, termokrus og meget andet.

Som gaveideer fører vi flere “børneting” som cowboyjakker og -bukser, T-shirts, legetøj og måske Danmarks største udvalg af Scania modellastbiler i str. 1:25 fra finske EMEK.

Scania Truck Gear er Scanias eget tøjmærke, der kombinerer kvalitet, komfort, design og funktion. I Nyscans Køge-afdeling finder du en velassorteret Scania Truck Gear-butik, hvor du kan se, føle og prøve det meste af Truck Gear-sortimentet.

Få et godt tilbud
Hydraulik

Hydraulik

Nyscan tilbyder alle former for montering, vedligeholdelse og reparation af hydraulisk udstyr af alle mærker samt årlige lovpligtige eftersyn. Nyscans hydraulikspecialister tilbyder bl.a. service og reparation af kraner, lifte, tippe- og hejselad, renovationsaggregater, komprimatorer, slamsugere mv.

Få et godt tilbud