Nyscan er oppe i gear – som altid

Midt i februar fik jeg en lidt hovedkulds start som ny adm. direktør i Nyscan med aut- Scania serviceafdelinger i Køge, Vordingborg og Sakskøbing. På agendaen stod først og fremmest at genskabe trygheden og tilliden i et stærkere Nyscan 2.0. Som bekendt kom Covid-19 virussen på tværs allerede i starten af marts og har siden sat et markant præg på vores aktiviteter. Vi har dog i hele perioden haft åbent både på værksteder, reservedelslager og i vores udlejningsafdeling. Vores medarbejdere har tacklet udfordringerne på en positiv og ansvarlig måde, og vores kunder har heldigvis taget godt imod vores bidrag til at begrænse smitten.

Jeg kan også glæde mig over at være blevet taget godt imod af både medarbejdere og kunder. Parallelt med at komme godt igennem Covid-19 vil vi fremover koncentrere os om at fastholde de velkendte, klassiske Nyscan-værdier om nærhed til kunderne og højt serviceniveau og så tilsætte nye servicekoncepter og nye teknologier hen ad vejen.

Og det går godt i Nyscan. Vi oplever en markant fremgang i antallet af serviceaftaler på både Scania og andre lastbilmærker. Vi kan også glæde os over at få nye Scania ud at køre gennem vores udlejningsafdeling, hvor vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til forskellige transportopgaver til konkurrencedygtige priser. Som de øvrige lastbilproducenter er Scania også ved at komme op i omdrejninger igen, så vi kan se frem til at få leveret nye biler efter kundeønske til vores udlejningsafdeling.

Skal du bruge en god, brugt lastbil, kan Nyscan også hjælpe, og du finder et bredt udvalg lige her https://hej.as/trucksale/?type=usedtruckshttps://www.nyscan.dk/lastbiler/brugte_lastbiler ). Vi kan levere mange af dem med en tilhørende serviceaftale, så du får et præcist overblik over dine kommende driftsomkostninger. Og ønsker du både at gå med seler og livrem, kan vi også tilbyde brugte lastbiler i kombination med udvidede reparationsaftaler inkl. drivlineforsikring, så du aldrig vil blive udsat for uventede omkostninger på at holde din brugte lastbil kørende. Og så kan Nyscan da for resten også finansiere dit køb af brugt lastbil – det manglede da bare!

Hos Nyscan er vi kendt for at sætte kunden i centrum gennem kundetilpassede tilbud. Det gælder også eftermontering af partikelfiltre til kørsel i miljøzoner. Som bekendt skærpes miljøkravene allerede om godt en måned, hvor der kommer krav om, at alle tunge lastbiler indregistreret efter 2009 enten skal være Euro 5- eller Euro 6 – eller være udrustet med partikelfilter. Og pr. 1. januar 2022 skærpes kravene yderligere, idet lastbiler indregistreret før 1. januar 2014 ikke må køre ind i miljøzonerne, medmindre de er udrustet med Euro 6-motor – eller partikelfilter. Hos Nyscan er vi eksperter i eftermontering af partikelfiltre – uanset lastbilmærke – så kontakt os, hvis du vil have et godt tilbud på at levetidsforlænge din lastbil til kørsel i miljøzonerne.

Hos Nyscan er vi i det hele taget klar til at hjælpe dig gennem tidens udfordringer på alle tænkelige områder. Det gælder også inden for alle typer hydraulik, hvor vores store serviceafdeling i Køge danner rammen om vores omfattende hydraulikaktiviteter. Men kan du ikke komme til Køge, kommer vores veluddannede hydraulikspecialister naturligvis til dig med vores fuldt udstyrede hydraulik-servicevogn. Det gælder for resten også vores øvrige servicevogne, der er klar til udrykning fra alle vores afdelinger, hvis du skulle få problemer undervejs på landevejen.

Som altid glæder vi os til – på behørig afstand – at se dig på vores aut. Scania serviceanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing.

Med venlig hilsen

Kasper Rasmussen

Adm. direktør

Nyscan A/S