Serviceaftale

Reparation- og vedligeholdelsesaftale

Koncentrér dig om din kernevirksomhed – NYSCAN tager sig af resten. Med vores serviceydelser og reparationsaftaler kan du udnytte din flåde optimalt. Vi kan tilbyde dig aftaler til en fast pris pr måned, på den måde opnår du økonomisk tryghed og er kendt med forudsigelige omkostninger. Du opnår desuden større drift sikkerhed i kraft af optimal vedligeholdelse af din vognpark.

Vedligeholdelsesaftale

I vedligeholdelsesaftalen indgår regelmæssig vedligeholdelse med smøring, olieskift og inspektioner inkl. olie, filtre og øvrige materialer. Vi udarbejder en skræddersyet serviceplan for hvert enkelt køretøj og beregner derefter den månedlige ydelse i forhold til kørestrækning, anvendelsesområde og løbetid. Du bestemmer, hvad kontrakten skal indeholde, og vi sørger for at indkalde køretøjerne i god tid i henhold til serviceplanen, så du nemmere kan planlægge dine transportopgaver.

Nyscan Classic

NYSCAN CLASSIC, er en særlig konkurrencedygtig serviceaftale til erfarne Scania køretøjer der er ældre end 5 år. Aftalen løber over 24 måneder, hvor vi i perioden giver din Scania en skræddersyet serviceplanlægning. Ved andre reparationer kan du spare 15% på arbejdslønnen og mellem 5-15% på reservedele. Det kræver helt speciel ekspertise at diagnosticere, servicere og reparer din klassiske Scania. Vi vil derfor gerne tilbyde dig den ekspertise, også for din ældre lastbil.  Der er ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten blot fordi din lastbil er en ældre model. Ved at benytte dig af vores NYSCAN CLASSIC tilbud, forlænger du levetiden på din Scania. Derudover er du sikret, at det er højt uddannede mekanikere på et autoriseret Scania værksted der arbejder på din bil.

Det er sund fornuft at lade NYSCAN tage ansvar for dine Scania-køretøjer.

Reparationsaftale

I en reparationsaftale indgår foruden regelmæssig vedligeholdelse også alle reparationer på dine køretøjer ved normal drift inkl. udskiftning af sliddele. Dermed slipper du for økonomiske bekymringer omkring større og mindre reparationer. Du kan koncentrere dig om din forretning, mens vi overtager ansvaret for at holde dine køretøjer i topform, så du har maksimal rådighed over dem og kan optimere din kørsel og serviceniveau over for dine kunder.

Drivlineforsikring

Vi dækker både nye og brugte lastbiler.
Sov trygt om natten med en drivlineforsikring, som sikrer, at du ikke vågner op til store, uforudsete omkostninger. Du kan forsikre hele din lastbilflåde med en drivlineforsikring – uanset lastbilmærke og alder. Nyscan kender din branche, og det er med stolthed, at vi kan tilbyde dig denne ekstra tryghed i en travl ­hverdag. Drivlineforsikring på nye køretøjer tegnes igennem Scania Danmark, på brugte og importerede køretøjer, udbydes der drivlineforsikring af forsikringsselskab, som Nyscan samarbejder med.

Flådeadministration

Når det gælder service, reparation og overvågning af din lastbil eller lastbilflåde, kan Nyscan tilbyde dig flere former for flådeadministration til faste og konkurrencedygtige priser. Ud over at få en overskuelig driftsøkonomi får du også frigjort mere tid, så du kan koncentrere dig om at passe din forretning og dine kunder, mens vi passer din vognpark. Alle nye Scania er standardudrustet med Scania Communicator kommunikationsenhed, der giver mulighed for løbende overvågning af alle vigtige driftsdata. Scania Communicator kan eftermonteres på de fleste ældre Scania samt mange lastbiler af andre mærker, så du kan få overblik over hele din lastbilflåde, også selv om den består af flere forskellige mærker. Med løbende overvågning af bl.a. kørestrækning, køre/hviletid, brændstofforbrug, tomgangskørsel, antal hårde opbremsninger og gearskift mm. får du alle muligheder for at optimere driften af dine køretøjer og følge op på chaufførernes kørestil. Det giver lavere brændstofforbrug, mindre slitage og færre skader til gavn for din bundlinje.

Kontakt Nyscan for en snak om, hvordan vi kan forbedre din driftsøkonomi ved helt eller delvist at påtage os det tekniske ansvar for din vognpark.

Outsourcing

Har du i dag eget værksted, stiller Nyscan gerne op og laver en beregning på, om der kunne være bedre økonomi i at overlade værkstedsdriften til Nyscan. Det kan både ske i fortsat drift i dine lokaler med vores medarbejdere eller ved lukning af dit værksted og overflytning af det samlede tekniske ansvar for din vognpark til Nyscans værksteder.

Ønsker du et tilbud på en service aftale?

Indtast dine data og vi ringer dig op med i uforpligtende tilbud.

  Drivlineforsikring

  Du får den bedste drivlineforsikring hos Nyscan

  Vi dækker både nye og brugte lastbiler.
  Sov trygt om natten med en drivlineforsikring, som sikrer, at du ikke vågner op til store, uforudsete omkostninger. Du kan forsikre hele din lastbilflåde med en drivlineforsikring – uanset lastbilmærke og alder. Nyscan kender din branche, og det er med stolthed, at vi kan tilbyde dig denne ekstra tryghed i en travl ­hverdag. Drivlineforsikring på nye køretøjer tegnes igennem Scania Danmark.

  På brugte og importerede køretøjer, udbydes der drivlineforsikring af forsikringsselskab, som Nyscan samarbejder med.

  Få et godt tilbud