Service af trailere og anhængere

Trailere og påhængsvogne undergår i disse år en rivende teknologisk udvikling. Derfor har Nyscan ansat specialuddannede trailermekanikere med meget erfaring indenfor dette område på vores anlæg i Køge. Vi er desuden lagerførende af et større udvalg af reservedele og servicekomponenter til trailere og påhængsvogne på disse anlæg.

På de øvrige Nyscan-anlæg kan du selvfølgelig også få udført reparation og vedligeholdelse af dine trailere og påhængsvogne på et højt niveau.

Nyscan er autoriseret servicepartner for Schmitz Cargobull. Vi råder derfor over specialuddannede medarbejdere i Schmitz Cargobulls produkter, ligesom vi lagerfører et endnu bredere udvalg af Schmitz Cargobull reservedele.

Nyscan er ligeledes servicepartner for PEMA Trailer og Lastbiludlejning. Det betyder, at vi kan servicere og udfører reparationer samt synsklargøre alle typer køretøjer i PEMA’s udlejningsflåde.

Nyscan er servicepartner for BPW-aksler i Danmark. Det betyder, at Nyscan kan udføre reklamationsarbejde og andre typer reparationer på disse aksler. Desuden har Nyscan et tæt samarbejde med Morten Tang, AMT Trailer, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med udbedring af eventuelle reklamationer på AMT’s produktprogram.