Serviceaftaler for lifte

Alle typer lifte, som er monteret på en lastbil, trailer, varebil eller bus, skal tjekkes mindst én gang om året ved et lovpligtigt lifteftersyn. Det kan du få klaret i alle Nyscans tre afdelinger, hvor veluddannede og kompetente medarbejdere står klar med de rigtige kompetencer og værktøjer. Nyscan er autoriseret servicepartner for Zepro Danmark og Bär Cargolift i alle afdelinger, og ud over de to mærker kan vi også udføre lovpligtig eftersyn og reparationer på alle andre liftmærker.

Når eftersynet er foretaget og eventuelle nødvendige reparationer er udført, får du en erklæring på, at lifteftersynet er gennemført, og at liften er sikkerhedsmæssigt i orden. Desuden påsætter vi et klistermærke på liften, som fortæller, af hvem og hvornår liften har fået udført det lovpligtige eftersyn.

Nyscan kan tilbyde en skræddersyet vedligeholdelsesaftale på alle typer lifte, uanset på hvilken type køretøj liften er monteret.

Vi leverer tre forskellige typer aftaler opdelt som hhv. bronze-, sølv- og guldkontrakt. Følgende er opfattet på hver enkelte type kontrakt.

Bronze:

Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
Tegnes for minimum 12 måneder ad gangen.

Sølv:

Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
Kontrol af indvendige og udvendige kontakter samt spiralkabel.
Olie- og filterskift på motor hvert andet år.
Tegnes for minimum 24 måneder ad gangen.

Guld:

Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
Kontrol af indvendige og udvendige kontakter samt spiralkabel.
Olie- og filterskift på motor hvert andet år.
Udskiftning af startrelæ.
Udskiftning af alle liftslanger inkl. pakninger ved banjobolte hvert tredje år.
Udskiftning af slidruller ved tipcylindre hvert tredje år.
Tegnes for minimum 36 måneder ad gangen.

Med en serviceaftale på din lift sørger vi for at indkalde køretøjet i god tid i henhold til serviceplanen og de lovpligtige eftersyn, så du nemmere kan planlægge dine transportopgaver og minimere dyr stilstand.

Nyscan kan ligeledes tilbyde en reparationsaftale på alle typer lifte. Dermed slipper du for økonomiske bekymringer omkring større og mindre reparationer. Du kan koncentrere dig om din forretning, mens vi overtaget ansvaret for at holde dine køretøjer i topform, så du har maksimal rådighed over dem og kan optimere din kørsel og serviceniveau over for dine kunder.