Vi er med dig hele vejen

Nyscan a/s er med dig hele vejen. Vi glæder os til at byde dig velkommen

NYSCAN A/S har spillet en vigtig rolle for transportbranchen i Storkøbenhavn, på Midt- og Sydsjælland samt Lolland-Falster i mere end 50 år. NYSCAN, der siden 1967 har været en del af Scania-familien og siden 1. januar 2017 har status af aut. Scania servicepartner, indgår i HEJ Gruppen, der foruden NYSCAN består af aut. MAN-forhandler HE Jørgensen A/S i Dalby på Midtsjælland, og som også er medejer af REA Erhvervsbiler A/S med IVECO-vare- og lastbilforhandling i Næstved, Slagelse, Roskilde og København.

NYSCAN leverer Scania værkstedsservice på vores tre store lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing.

Vi beskæftiger i alt ca. 80 medarbejdere. Ud over vores Scania serviceydelser leverer vi reservedele, salg, service og reparation af trailere og hejselad, udlejning af lastbiler, drift af vaskehal til store køretøjer, dieseltankanlæg, kran- og hydraulikservice mm.

Kvaliteten er i centrum i alt, hvad vi gør. Vores kunder er afhængige af, at deres køretøjer kan fungere problemfrit og uden uforudsete driftsstop. I kraft af vores certificerede kvalitets- og miljøstyringssystemer ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 er vi i stand til at yde den bedste service over for vores kunder. I NYSCAN er vores kerneværdier Tryghed, Kvalitet og Respekt. Alle medarbejderes engagement og generelle respekt for disse værdier er de bærende faktorer for NYSCANs evne til at optræde som en værdig samarbejdspartner for transportbranchen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.