Rådgivning om Toll Collect (Maut)

Som autoriseret Toll Collect servicepartner hjælper Nyscan dig med at komme nemmere igennem Tyskland uden for mange stop. Tunge lastbiler fra 12 tons betaler gebyr for at køre på de tyske motorveje. Gebyret er strækningsafhængigt, og som registreret bruger kan du udnytte alle fordelene ved Toll Collect’s gebyrsystem.

Nyscans værksted i Køge er godkendt som servicepartner af Toll Collect i Tyskland. Vi hjælper dig med rådgivning, montering og service af systemet, der automatisk registrerer det gebyr, som netop din lastbil pålægges afhængig af kørestrækning og Euro-norm. Monteringen kan ske, når godkendelse er indhentet, og du har modtaget dit bilkort fra Toll Collect.

Automatisk og manuel gebyrregistrering

Betalingsmåden er baseret på et aggregat på størrelse med en bilradio og er nem at betjene: chaufføren indtaster lastbilens akselantal og et par andre data før kørslen påbegyndes. Alt andet forløber automatisk. Aggregatet registrerer den tilbagelagte strækning præcist. Køretøjsaggregatet sender de indsamlede data til Toll Collect centeret. Betalingen kan ske ved automatisk overførsel, kreditkonto eller tankkort. Til systemet hører et bilkort, som du også kan bruge til hurtig registrering i det manuelle system.

Internetregistreringssystemet findes på hjemmesiden www.toll-collect.de

Manuel gebyrregistrering ved terminalerne

Du kan også lade dig registrere ved de ca. 3.500 gebyrterminaler i Tyskland. Terminalerne er placeret ved tyske holdepladser og "Autohöfe" samt ved grænsen og kan nemt betjenes. Registreringens forløb svarer til købet af en billet ved en billetautomat og tager ikke mere end 2 minutter: du indtaster bildata, rute og starttidspunkt før kørslen påbegyndes. Derefter udskrives en billet. Betalingen kan ske kontant eller med tankkort eller andre betalingskort.

Husk registreringen

Med en registrering i Toll Collect får du den mest bekvemme og tidsbesparende måde at styre gebyrerne på. Hver registreret bruger modtager et bilkort. Kortet er en forudsætning for montering af en Toll Collect-enhed i din lastbil.

Ring til vores værkstedsafdeling i Køge på tlf. 5667 1906 eller 5667 1913 og aftal en tid, der passer dig.