mekaniker holder ledninger

Døgnåbne tankanlæg

Hos Nyscan i Køge og Vordingborg kan du tanke diesel til din lastbil.

Afdelingen i Køge er desuden det største tankanlæg øst for Storebælt. Du kan vælge mellem Shell, OK, Uno-X eller Statoil som leverandør, og for at spare tid, foregår tankningen selvfølgelig med full-speed pistoler. Der kan tankes Ad Blue hos alle leverandører.

Tankanlægget har kortautomater, og er døgnåbent hele året rundt. I Vordingborg-afdelingen på Scaniavej 10 i Ørslev, har vi også tankanlæg med AdBlue i samarbejde med Uno-X.

DAKO terminaler hos Nyscan

Med et DAKO-abonnement hos ITD (International Transport Danmark) kan chauffører selv tømme deres førerkort og tachograf-data hos Nyscan. Vi råder over en DAKO-terminal på alle fire Nyscan-anlæg, og man behøver ikke at være kunde hos Nyscan for at bruge DAKO-terminalerne. Alle er velkomne til at benytte denne service.

Dog er det en forudsætning, at hvert enkelt førerkort på forhånd er oprettet hos ITD. Anvisning i brug af terminalerne fås, når man tegner abonnementet hos ITD. Yderligere oplysninger om ITD’s DAKO-abonnement fås på:

ITD’s DAKO-abonnement

og på tlf. 7430 3353.

Serviceaftaler for lifte

Alle typer lifte, som er monteret på en lastbil, trailer, varebil eller bus, skal tjekkes mindst én gang om året ved et lovpligtigt lifteftersyn. Det kan du få klaret i alle Nyscans fire afdelinger, hvor veluddannede og kompetente medarbejdere står klar med de rigtige kompetencer og værktøjer. Nyscan er autoriseret servicepartner for Zepro Danmark og Bär Cargolift i alle afdelinger, og ud over de to mærker kan vi også udføre lovpligtig eftersyn og reparationer på alle andre liftmærker.

Når eftersynet er foretaget og eventuelle nødvendige reparationer er udført, får du en erklæring på, at lifteftersynet er gennemført, og at liften er sikkerhedsmæssigt i orden. Desuden påsætter vi et klistermærke på liften, som fortæller, af hvem og hvornår liften har fået udført det lovpligtige eftersyn.

Nyscan kan tilbyde en skræddersyet vedligeholdelsesaftale på alle typer lifte, uanset på hvilkent type køretøj liften er monteret.

Vi leverer tre forskellige typer aftaler opdelt som hhv. bronze-, sølv- og guldkontrakt. Følgende er opfattet på hver enkelte type kontrakt.

Bronze:

 • Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
 • Tegnes for minimum 12 måneder ad gangen.

Sølv:

 • Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
 • Kontrol af indvendige og udvendige kontakter samt spiralkabel.
 • Olie- og filterskift på motor hvert andet år.
 • Tegnes for minimum 24 måneder ad gangen.

Guld:

 • Årligt lovpligtigt eftersyn inkl. fire årlige smøringer.
 • Kontrol af indvendige og udvendige kontakter samt spiralkabel.
 • Olie- og filterskift på motor hvert andet år.
 • Udskiftning af startrelæ.
 • Udskiftning af alle liftslanger inkl. pakninger ved banjobolte hvert tredje år.
 • Udskiftning af slidruller ved tipcylindre hvert tredje år.
 • Tegnes for minimum 36 måneder ad gangen.

Tegnes for minimum 36 måneder ad gangen.

Med en serviceaftale på din lift sørger vi for at indkalde køretøjet i god tid i henhold til serviceplanen og de lovpligtige eftersyn, så du nemmere kan planlægge dine transportopgaver og minimere dyr stilstand.

Nyscan kan ligeledes tilbyde en reparationsaftale på alle typer lifte. Dermed slipper du for økonomiske bekymringer omkring større og mindre reparationer. Du kan koncentrere dig om din forretning, mens vi overtaget ansvaret for at holde dine køretøjer i topform, så du har maksimal rådighed over dem og kan optimere din kørsel og serviceniveau over for dine kunder.

Servicering af modulvogntog

Nyscanafdelingerne i Køge, Vordingborg og Sakskøbing kan tage samlede modulvogntog på værkstedet, og i Køge også i vaskehallen.

Når man kører med modulvogntog kan det være svært at få disse køretøjer serviceret uden at skulle sætte et af modulerne af. Hos Nyscan er der dog adgang og plads til dette, da man kan køre direkte ind på værkstedet. Derudover er der samme sted en trailerafdeling, som kan servicere modulerne. Nyscan har stor erfaring i at reparere/vedligeholde trækkere, forvogne, trailere, links og dollyer. Til de små reparationer findes en hurtigbane, hvor man kan slippe for tidsbestilling.

Hydraulik

Nyscan tilbyder alle former for montering, vedligeholdelse og reparation af hydraulisk udstyr af alle mærker samt årlige lovpligtige eftersyn. Nyscans hydraulikspecialister tilbyder bl.a. service og reparation af kraner, lifte, tippe- og hejselad, renovationsaggregater, komprimatorer, slamsugere mv.

Miljøvenlig rengøring i vaskehal

Nyscan-koncernen har de seneste mange år tilbudt vask af alle typer erhvervskøretøjer som vare- og lastbiler, trailere, mobilkraner mv. i eget regi på vores serviceanlæg i hhv. Køge og København. Den 1. januar 2018 overdrog vi vaskeaktiviteterne til Copenhagen Truck Wash, som fremover står for driften af de to vaskehaller på Skandinavisk Transport Center i Køge samt vaskehallen på Stamholmen 219 på Avedøre Holme ved København.

Copenhagen Truck Wash er specialister i vask af erhvervskøretøjer og råder ud over de nu tidligere Nyscan-vaskehaller også over tre moderne vaskehaller i Høje Taastrup. Nyscan anbefaler på det varmeste vores hidtidige vaskekunder at benytte Copenhagen Truck Wash, som kan kontaktes på tlf. 4371 7886, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Flådeadministration og drift

Når det gælder service, reparation og overvågning af din lastbil eller lastbilflåde, kan Nyscan tilbyde dig flere former for flådeadministration til faste og konkurrencedygtige priser. Ud over at få en overskuelig driftsøkonomi får du også frigjort mere tid, så du kan koncentrere dig om at passe din forretning og dine kunder, mens vi passer din vognpark. Alle nye Scania er standardudrustet med Scania Communicator kommunikationsenhed, der giver mulighed for løbende overvågning af alle vigtige driftsdata. Scania Communicator kan eftermonteres på de fleste ældre Scania samt mange lastbiler af andre mærker, så du kan få overblik over hele din lastbilflåde, også selv om den består af flere forskellige mærker. Med løbende overvågning af bl.a. kørestrækning, køre/hviletid, brændstofforbrug, tomgangskørsel, antal hårde opbremsninger og gearskift mm. får du alle muligheder for at optimere driften af dine køretøjer og følge op på chaufførernes kørestil. Det giver lavere brændstofforbrug, mindre slitage og færre skader til gavn for din bundlinje.

Råder du i dag over eget værksted, stiller Nyscan gerne op til en snak om, hvordan vi kan gøre hverdagen lettere for dig ved at overlade det tekniske ansvar for din vognpark til os. Vi kan i fællesskab lave en gennemskuelig beregning på din driftsøkonomi ved at lade dit værksted køre videre, lade Nyscan overtage driften af værkstedet i dine lokaler eller helt flytte vedligeholdelse og reparation til Nyscans egne værksteder, så du kan frigøre dine bygninger og medarbejdere til andre og mere produktive formål.

Kontakt Nyscan for en snak om, hvordan vi kan forbedre din driftsøkonomi ved helt eller delvist at påtage os det tekniske ansvar for din vognpark.

Service og udskiftning af lastbildæk

Nyscan tilbyder dækservice, lapning og udskiftning af dæk i alle vores afdelinger i Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing til konkurrencedygtige priser. Vi råder over moderne dækmateriel og veluddannede medarbejdere, der hurtig får dig videre, hvis du får problemer med dine dæk.

mand skifter hjul

Nyscan tilbyder fabriksnye dæk fra bl.a. Bridgestone og Firestone samt regummierede dæk fra Bandag. Vi er lagerførende af et bredt sortiment til både for- og bogieaksler, trækaksler, påhængsvogne, trailere m.fl. i alle gængse størrelser til omgående levering og montering. Og vi skaffer naturligvis dæk af andre fabrikater og i specielle størrelser både hurtigt og effektivt.

Som autoriseret Truck Point/Bridgestone Service partner tilbyder vi ligeledes nødservice i Danmark og hele Europa til faste, gennemskuelige priser. Kontakt din lokale Nyscan-konsulent for nærmere information.

Reparations- og vedligeholdelsesaftale

Reparations- og vedligeholdelsesaftale

Hos Nyscan kan vi tilbyde dig flere former for flådeadministration inkl. vedligeholdelses- og reparationsaftaler på både Scania og andre mærker. Vi tilbyder aftaler til fast pris pr. måned for enkelte af dine lastbiler eller på hele din vognpark inkl. påhængskøretøjer, opbygninger mv.

Dermed opnår du økonomisk tryghed med kendte og forudsigelige omkostninger i serviceaftalernes løbetid. Du opnår desuden større driftssikkerhed i kraft af optimal vedligeholdelse af din vognpark. Samtidig får du frigjort mere tid og kan koncentrere dig om at drive din forretning, mens vi påtager os det tekniske ansvar.

Vedligeholdelsesaftale

I vedligeholdelsesaftalen indgår regelmæssig vedligeholdelse med smøring, olieskift og inspektioner inkl. olie, filtre og øvrige materialer. Vi udarbejder en skræddersyet serviceplan for hvert enkelt køretøj og beregner derefter den månedlige ydelse i forhold til kørestrækning, anvendelsesområde og løbetid. Du bestemmer, hvad kontrakten skal indeholde, og vi sørger for at indkalde køretøjerne i god tid i henhold til serviceplanen, så du nemmere kan planlægge dine transportopgaver.

Inkluderet i vedligeholdelsesaftalen er også Scania Max 24 driftsgaranti, hvor vi forpligter os til at få dit køretøj tilbage på landevejen inden for 24 timer efter et uforudset nedbrud. Kan vi ikke det, udbetaler vi en kontant erstatning pr. påbegyndt 24 timers forsinkelse.

Reparationsaftale

I en reparationsaftale indgår foruden regelmæssig vedligeholdelse også alle reparationer på dine køretøjer ved normal drift inkl. udskiftning af sliddele. Dermed slipper du for økonomiske bekymringer omkring større og mindre reparationer. Du kan koncentrere dig om din forretning, mens vi overtaget ansvaret for at holde dine køretøjer i topform, så du har maksimal rådighed over dem og kan optimere din kørsel og serviceniveau over for dine kunder.

Inkluderet i reparationsaftalen er også Scania Max 24 driftsgaranti, hvor vi forpligter os til at få dit køretøj tilbage på landevejen inden for 24 timer efter et uforudset nedbrud. Kan vi ikke det, udbetaler vi en kontant erstatning pr. påbegyndt 24 timers forsinkelse.

Outsourcing

Har du i dag eget værksted, stiller Nyscan gerne op og laver en beregning på, om der kunne være bedre økonomi i at overlade værkstedsdriften til Nyscan. Det kan både ske i fortsat drift i dine lokaler med vores medarbejdere eller ved lukning af dit værksted og overflytning af det samlede tekniske ansvar for din vognpark til Nyscans værksteder.

Du får den bedste drivlineforsikring hos Nyscan

Vi dækker både nye og brugte lastbiler.
Sov trygt om natten med en Nyscan Drivlineforsikring, som sikrer, at du ikke vågner op til store, uforudsete omkostninger. Du kan forsikre hele din lastbilflåde med en Nyscan Drivlineforsikring – uanset lastbilmærke og alder. Du kan forsikre din lastbil i op til 8 år. Nyscan kender din branche, og det er med stolthed, at vi kan tilbyde dig denne ekstra tryghed i en travl ­hverdag. Nyscan Drivlineforsikring udbydes i sam­arbejde med CE Risk og Gjensidige.

Vælg mellem to typer af drivlineforsikringer:
ED1 dækker nye eller næsten nye lastbiler, mens ED2 dækker brugte lastbiler.

Service af trailere og anhængere

Trailere og påhængsvogne undergår i disse år en rivende teknologisk udvikling. Derfor har Nyscan ansat specialuddannede trailermekanikere med meget erfaring indenfor dette område på vores anlæg i Køge. Vi er desuden lagerførende af et større udvalg af reservedele og servicekomponenter til trailere og påhængsvogne på disse anlæg.

På de øvrige Nyscan-anlæg kan du selvfølgelig også få udført reparation og vedligeholdelse af dine trailere og påhængsvogne på et højt niveau.

Nyscan er autoriseret servicepartner for Schmitz Cargobull. Vi råder derfor over specialuddannede medarbejdere i Schmitz Cargobulls produkter, ligesom vi lagerfører et endnu bredere udvalg af Schmitz Cargobull reservedele.

Nyscan er ligeledes servicepartner for PEMA Trailer og Lastbiludlejning. Det betyder, at vi kan servicere og udfører reparationer samt synsklargøre alle typer køretøjer i PEMA’s udlejningsflåde.

Nyscan er servicepartner for BPW-aksler i Danmark. Det betyder, at Nyscan kan udføre reklamationsarbejde og andre typer reparationer på disse aksler. Desuden har Nyscan et tæt samarbejde med Morten Tang, AMT Trailer, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med udbedring af eventuelle reklamationer på AMT’s produktprogram.

Serviceydelser til din lastbil

Serviceydelser til din lastbil

På Nyscans værksteder servicerer, reparerer og opbygger vi alle lastbilmærker, påhængsvogne og andre tungt transportmateriel. Vi tegner konkurrencedygtige vedligeholdelses- og reparationsaftaler på alle lastbilmærker, så du er sikret bedst mulig driftssikkerhed og økonomisk tryghed. Vi giver endvidere værdifulde råd om forebyggende vedligeholdelse, så dine driftsomkostninger kan komme helt i bund.

Som professionel lastbilforhandler råder vi over mange typer diagnose- og specialværktøjer, der gør os i stand til at yde hurtig og effektiv fejlfinding og reparation. Nyscan tilbyder også servicering, reparation og levering af reservedele og komponenter fra førende leverandører af trailere, aksler, bremsekomponenter, lifte, opbygninger mv. Vi har adgang til et effektivt europæisk reservedelssystem, som leverer dagligt til vores fem serviceanlæg.

Landsdækkende nødservice 24/7

Landsdækkende nødservice 24/7

Hos Nyscan er vi altid klar til hurtig udrykning, hvis du pludselig skulle få brug for assistance uden for normal åbningstid. Vi er en del af Scanias europæiske nødservice, Scania Assistance. Vi står klar 24 timer i døgnet og vil gøre alt for at få dig hurtigt tilbage på landevejen.

hjulservice

Nyscan Plus 24 nødservice: Ring på tlf. 5667 1990
Landsdækkende Scania Assistance nødservice:
Ring på tlf. 3332 7044

Alle vores afdelinger er udstyret med professionelle servicevogne, der er forsynet med værktøj og udstyr til at klare de fleste nedbrud. Vores mekanikere har den erfaring, der skal til for at du hurtigt kommer sikkert videre.