Nyscan bliver Hultsteins-distributør øst for Storebælt

Hulstein
Hulstein

Med en dugfrisk distributionsaftale med svenske Hultsteins Kyl AB udvider lastbilforhandler Nyscan a/s igen sit brede udvalg af produkter og serviceløsninger til transportbranchen. Hultsteins producerer og markedsfører avancerede køle- og varmeanlæg til temperaturreguleret transport i lastbiler og påhængs-/sættevogne, og med distributionsaftalen får Nyscan ansvaret for salg og service af Hultsteins produkter øst for Storebælt..

- Vi glæder os over den nye distributionsaftale med Hultsteins Kyl AB. Vi ser den som en blåstempling af Nyscan som en troværdig og seriøs partner i transportbranchen, siger Nyscans adm. direktør Claus Hofman.

Miljøvenlige og driftsøkonomiske

- Hultsteins avancerede produkter er blandt markedets mest miljøvenlige og driftsøkonomiske på sit område. Dermed passer de rigtig godt til vores øvrige brede udvalg af produkter og serviceydelser til transportbranchen, tilføjer Claus Hofman.

Hultsteins løsninger adskiller sig fra de fleste andre på markedet ved at producere kulde eller varme under kørslen uden brug af en separat dieselmotor på køle-/varmeaggregatet. Det drives i stedet af lastbilens motor under kørslen, hvorved brændstofforbrug og dermed miljøbelastning bliver mere end halveret i forhold til mere konventionelle anlæg. Samtidig støjer aggregaterne markant mindre end ved drift med separat dieselmotor. Ved stilstand f.eks. om natten kan aggregaterne desuden køre på el-drift, hvorved miljø- og støjbelastningen yderligere reduceres.

Nyscan vigtig partner

- Hultsteins har mere end 50 års erfaring med udvikling og produktion af termoaggregater til transportbranchen. Vi har store markedsandele i Sverige, men vi ønsker at ekspandere i det øvrige Skandinavien, og her er distributionsaftalen med Nyscan vigtig for os, fortæller Tor Ahlbom, adm. direktør for Hultsteins Kyl AB i Jönköping.

- I Nyscan har vi fundet en kompetent partner med dokumenterede kompetencer inden for salg og service i lastbilbranchen i det østlige Danmark. Temperaturreguleret transport og distribution sker især i tæt befolkede områder, og Nyscans velplacerede lastbilanlæg i Storkøbenhavn ligger perfekt i forhold til vores nuværende og kommende kunder, fastslår Tor Ahlbom.

Videreuddannelse

I forbindelse med distributionsaftalen mellem Nyscan og Hultsteins videreuddanner Nyscan et antal servicemedarbejdere til certificerede kølemontører for at kunne servicere Hultsteins-aggregaterne. Videreuddannelsen skal både foregå hos Nyscan og hos Hultsteins i Sverige.

Desuden skal et par af Nyscans salgsmedarbejdere igennem et intensivt produkttræningsforløb for i endnu højere grad at kunne vejlede vognmænd og transportvirksomheder om de miljø- og driftsfordele, som Hultsteins køle-/varmeanlæg giver ved temperaturreguleret transport.


Fakta om Nyscan a/s

Nyscan a/s har siden 1967 været autoriseret forhandler af Scania lastbiler. Nyscan beskæftiger over 100 medarbejdere på fem moderne lastbilanlæg i hhv. København, Roskilde, Køge, Vordingborg samt Sakskøbing. Ud over salg og udlejning af lastbiler beskæftiger Nyscan sig med salg af reservedele, opbygninger, værksteds- og servicearbejde, trailerreparationer, vaskehaller, tankanlæg samt køle-, kran- og hydraulikservice. Kvaliteten er i centrum hos Nyscan, som er ISO 9001:2008- samt Scania DOS4-certificeret.

Fakta om Hultsteins Kyl AB

Hultsteins Kyl AB i Jönköping i Sverige indgår i Holtback Group, et investeringsselskab i Göteborg, der investerer i mindre virksomheder og giver dem mulighed for at udvikle sig og ekspandere. Hultsteins har været i kølebranchen siden 1944 og har siden midten af 1960’erne koncentreret sig om udvikling og produktion af køle-/varmeaggregater, som kan tilpasse alle behov ved temperaturreguleret transport med lastbiler og påhængs-/sættevogne. Hultsteins producerer aggregater for hydraulisk og elektrisk drift med fokus på bedst mulige miljø- og driftsøkonomiske egenskaber.

Kontaktinformation:

Nyscan a/s
Adm. dir. Claus Hofman
Tlf. (+45) 2028 3810
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hultsteins Kyl AB
VD Tor Ahlbom
Tlf. (+46) 70370 7001
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.